鐵X鏟 發表於 23-9-2014 01:27:57

每日一寸逍SER烏合之眾領隊冷漠撚

逍SER冷漠撚,而家號令天國狗盟,見到剎盟人少,就空群而出,
見到剎盟人多,就扮人不在,比人爆喇叭寸到盡,都要繼續人不在,
星期日唔出,因為冇契爺幫手開AC
星期一都係唔出,雖然冷漠撚人在,契爺亦都幫手開AC,
但都係唔能夠,組織5隊打剎盟3隊,所以決定企城,以示抗議,
祈望星期六,剎盟得一兩隊人,就可以空群而出,做出稱霸逍SER既效果

冷漠撚你最好日日企城,你企一日城,我就每日開一個POST寸九你,
等你咁撚鍾意有型,逍SER打唔掂就玩樂古

鐵X鏟 發表於 24-9-2014 00:16:00

星期二,天國狗又係冇人幫手開AC,又唔出黎打,早幾日又POST片,又話自己盟幾威,
三大神獸去左鳳嗚玩校場,都唔試吓帶隊打返一兩轉,
冷漠撚唔駛多講,又係喺洛陽九企過日子,
星期六所謂既贏一場又如何,要企返幾日等契爺得閒先再打,
聽晚我地冇人呀,唔知天國係咪會空群而出呢,聽日再同大家報導!

戀戀豬 發表於 24-9-2014 14:26:29

畢少陣啦你 柒頭槍

逍ser_龍仔 發表於 24-9-2014 16:42:48

咪開埋d垃圾帖啦死剩把口

adjestman 發表於 24-9-2014 17:03:28

圖又冇片又冇
打字當打飛機?

200863 發表於 24-9-2014 19:08:13

:lol:槍狗 你搞番清楚我地無話自己長嬴 係你地自己話嬴硬天國 點知輸左.
咁我地無理由唔擺上樂古笑你呢個嬴家:lol:

200863 發表於 24-9-2014 19:09:39

我地無話同你打:lol:
一直都係你地話自己嬴硬而叫我地打
咁我地同你打完 你輸左
咁唔擺上尼比人睇下丫?:$

200863 發表於 24-9-2014 19:10:54

星期二,天國狗又係冇人幫手開AC,又唔出黎打,早幾日又POST片,又話自己盟幾威,
三大神獸去左鳳嗚玩校場,都唔 ...
鐵X鏟 發表於 24-9-2014 00:16 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

姐係咁:lol: 我睇你班契爺可以幫你開ac開幾耐 我地自己盟唔威 只係槍狗你柒姐:lol:

200863 發表於 24-9-2014 19:12:21

你自己明明係逍ser話自己天下無敵架 做咩之前尚樂古話自己隻人唔勁
只係你個盟嬴:lol:叫左你日日集定人等我架啦

鐵X鏟 發表於 25-9-2014 16:07:43

第四日聖山時間,冷漠撚佢地仍然on 9 9咁企城,維持幾個城既秩序,
寧願回埋D垃圾帖,都唔想出黎比人打死......
唔好以為軟皮蛇,就冇人知你地冇契爺幫手,一年365日,你放得幾條片出黎,
即係話比人知,你地班狗,一年裏面,企左幾多日城,驚死就咪撚玩啦,
未見過打交幫,要多對家一倍人先敢出黎打,有時間不如去搵野做啦,
成九日問你老母攞錢買喇叭,你老母有冇吊九你架
頁: [1] 2
查看完整版本: 每日一寸逍SER烏合之眾領隊冷漠撚