查看: 3507|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 爽YY家族3級中立公會+吹水帖 現正招收55級+人才

一個家族,想要在這個網絡的世界裏生存下去,必須擁有一鼓凝聚力,當中首要的是找尋找自己的良朋好友,最後,加入家族是作為自 己發展路向最理想的後盾。

從一個私人化,遊戲化的家族,轉變為一個集體化,商業化的公會模式。一個強而有力的後盾能為你提供比別人領先的起點,多元化的支持,甚至是更廣大的交流平台。而我們有十足的能力,為您保駕護航,為您和您的好友開設一條高起點的道路。

現時我們正在為大家準備完善的網站,當中功能齊全的軟件設置,實用的知識 ,定必能為大家鋪橋搭路 ,打造一群非一般的網絡新勢力 。

=家族簡介=

l中立公會

宗旨 : 搶怪

所屬分流 : 全部

=同盟友會=

UNDER

=收生資料=

1,帥才。統領全局,對家族有明確的發展思路和方向。個人具備的素質:有魅力,有魄力!
2,將才。能獨擋一面,同時有良好的人緣和自身素質!
3,高手。在比賽中攻城拔寨,力克群雄,揚家族威名!
4,活躍人才。宣傳家族,調活家族氣氛,在對戰中用文章來爲家族呐喊助威,積極擴大家族的影響力!
5,灌水人才。活躍論壇,讓家族達到內外兼修,讓族員感到家的熱鬧和溫馨!同時用論壇來增加家族的凝聚力,樹正氣,在論壇中大家統一思想,一起朝著共同的目標邁進!

=家族名單=

待補   

=近期消息=

=表格=

如果有興趣入會, 請填寫下列表格

遊戲名 :
msn :
職 :
稱呼(即平時game/msn中想我們如果叫你) :

=額外資料=

會長msn : wo_920610@hotmail.com

家族網站 : 入左公會可自行add我拎Link 定期轉Link,
回復

我頂你....你係到搞笑定認真....搶怪....???
回復 支持 反對

ok詳細喎,幫推
你都幫幫手推下呢個link
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 0191&highlight=
回復 支持 反對

認真  ,           
冇問題
回復 支持 反對

搶怪出名lol.
回復 支持 反對

甘冇品既野`你都打得出黎`
佩服佩服v_______v!!!!!!!
回復 支持 反對

搶怪搶到人講粗口

對不起 我笑鳥

------------------
對唔注呀小龍

e2日出左街..無畫畫
回復 支持 反對

我們搶得起,受得起有餘
歡迎愛搶怪,敢作敢為既你加入
冇需要理人地點睇
呢個係虛擬世界,做你想做既事(除騙子)
意見接受,行動照舊,咀炮過主
回復 支持 反對

唉..
又一班敗壞風氣人品差劣的人渣=__________=
繼續吧~反正抱住d咁既態度既人都無辦法o係現實社會求存~
只能靠d小聰明靠d非法勾當o係網上囉彩
好心勸勸你地~非法勾當o係網上online game搞就好了~
唔好o係現實搞到要洗屁股痞監丫~
回復 支持 反對

非法勾咩當  
我地頂多用財力買死一隻貨 玩壟斷
一個家族  唔關系風氣
玩得開心 就係一個好家族
大家唔洗介懷外人點睇
入左想走就走, 冇問題  !
唔會玩針對 只係唔可以再入返泥姐
我有信心 入得依個家族係好玩  會留到你
目前為止  仲未有人出過會
回復 支持 反對