查看: 1576|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] *. 花都2周年 の活動花絮~*.*

轉下眼已經2年,活動既時候回想起當日開族既經過 有點感觸

諗起當初識到人細既情景 ,諗起奈大叔同我地通宵打櫻鬼 一邊諗族名

諗起2年前既6月6 按下開族個一刻,記得當時仲特登轉去6頻 嘿
花都既符號其實同當初諗出黎有少少出入~(npc不給我用某符號 汗

曾經幾多次想放手,最後留下來的原因很多

多謝e 2年黎係花都身邊既每一位朋友仔

.....

.~**☆~. .~☆**☆~. .~☆**☆~. .~☆**☆~. .~☆**☆~. .~☆**☆~. .~☆**☆~.

終於搵到一日可以好好整理一下周年相
遲了一點兒(?)的活動花絮~   (都唔係好耐者 大家別打 囧

★★★★★★大家日夜問的家相~~出爐了
人數過多分左2張影,已接駁為一張 但真係細左d咁。。。太長了
想要分開2張擺多次嗎~再商討吧▲▲▲▲▲▲

★★★★★★ 開始活動第一彈~公平起見,玩既人黎集合左先*v* ▲▲▲▲▲▲

★★★★★★ 瑪利瑪利哄~係門口等開始ing ▲▲▲▲▲▲

★★★★★★無帶速裝黎的yoyo。。趕唔切影大家▲▲▲▲▲▲

★★★★★★ 開口中,排排坐~ ▲▲▲▲▲▲

★★★★★★
最後 發覺有少少失策。。。睇返d相 我發現~~~~~~~~~
掛住影大家d活動
yoyo自己d活動無影花絮 囧"" 仲要未齊人就發現我正身玩唔到 要轉人
唯1一張在此 haha 留念留念 ↓
▲▲▲▲▲▲

~~活動完滿結束了~~

回復

霸1~
回復 支持 反對

回復 支持 反對

3~~~~
花都萬歲!!!!
回復 支持 反對

哇~~~~我點解會咁靚仔~~~~
花都加油>33<
回復 支持 反對

花都萬歲~~~~
伶伶-v-
回復 支持 反對

得1張有我.__. ps發現強強 彈彈-,- 仲有....游隻吉他入左ga..
回復 支持 反對

得1張有我.__. ps發現強強 彈彈-,- 仲有....游隻吉他入左ga..
mk姐 發表於 22-6-2011 18:58

mk姐>3< 個個吾系強強黎 系忽忽黎~~~
回復 支持 反對

個黑碳頭bor._.  黑碳頭忽忽-v-
回復 支持 反對

MK子。。請每日換1次icon。。多謝合作
回復 支持 反對