查看: 4599|回復: 107
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 原來黑社會都會玩巨商/3\ 自稱三合會會員(更新)報了警-3-

有一日.....商2死SET 跟住D人就全部走黎商1封路 跟住我見到有個攻城將好慘 比人封左係一個地方走唔到 我念住比張傅送符佢 跟住就問佢啦 跟住封佢路個D人就話 關你咩事....跟住我又話 我比張符你 甘又關你咩事 跟住同佢一齊封路個2個人 就係到罵我  跟住又自治自己係三合會會員 又話要(吹雞)打我-3-
跟住又話比返2000M佢就唔同佢計 最後話自己一分鍾幾百M上落
正到我好驚/3\ 好彩個時係大陸姐.....呵呵/3\

去圖

[code][/code]

2007-11-02 HKT 22:31
警 方 傍 晚 在 觀 塘 拘 捕 一 名 涉 嫌 自 稱 三 合 會 成 員 的 15 歲 少 年 。 商 業 罪 案 調 查 科 探 員 發 現 有 人 在 互 聯 網 一 個 本 地 留 言 網 站 留 言 , 提 及 有 人 自 稱 三 合 會 成 員 及 唆 使 他 人 成 為 三 合 會 成 員 。 探 員 傍 晚 6 時 許 , 前 往 嘉 樂 街 39 號 一 個 單 位 , 拘 捕 該 名 少 年 , 目 前 仍 被 扣 查 。
警 方 表 示 , 無 論 在 網 上 或 是 現 實 世 界 發 生 的 三 合 會 罪 行 , 都 會 打 擊 。

Thank you for contacting the Hong Kong Police Force. Your correspondence
will be processed as quickly as possible and, if a further response is
required, you will be contacted again shortly.

Yours faithfully

iPOL Centre
for Commissioner of Police

The following is a Chinese translation of the above message.
You will not be able to read it unless you have a Chinese operating system
:

多謝你聯絡香港警隊,我們會儘快處理你的來件。如有需要,我們會再聯絡你。

此致

警務處處長

(電子警察中心 代行)
回復

可以追蹤ip拉佢
回復 支持 反對

回復 2# samsam4052
點樣追蹤? 不過都要警察見到先得--
回復 支持 反對

比2000m我,我就唔吹雞<睇到喱句引唔住笑
回復 支持 反對

2個都係小學雞
回復 支持 反對

都唔知係咪得小學程度- -
回復 支持 反對

自稱3合會會員可以拉得/_\
回復 支持 反對

巨商大把-~-
回復 支持 反對

我就唔信佢搵到你啦!再怕既時時袋住D利器係身,自衛傷人冇罪架~
回復 支持 反對

又係ed扮大佬既小學雞
回復 支持 反對