打印 上一主題 下一主題
收起左側

☆三小俠交易區★

關閉 [複製鏈接]
賣香港三小俠ac..

劍28(21點裝,有+7既閃電,+5既點x)
弓30(烈火set,有烈火弓,+6既閃電,+5既點x
法22(16裝...冇咩正野- -+)
隻隻都可以轉做2轉...有18點= ="..同小小彩*豬*(10下)..

要既可以pm我/add我既msn
reason35127@hotmail.com
可換gash點,hk$,其他game野(註明咩game)

唔要星夢,彩虹- -”
回復 支持 反對

放ac~名:重新做人
34 lv~劍  17 lv~神射  20 lv~魔導
劍有點裝30 lv~武器有點eq劍同槍@@~仲有心心眼鏡~天使頭~火鍊(攻)+8(防)+7
身到有過百粒彩波~過40粒水晶(d波同晶日日會增多)
錢都有3m幾4m
要就msn我
tomchunman27@hotmail.com
可換彩虹勁ac/裝@@熱血都得嫁放ac~名:重新做人
劍有點裝30 lv~武器有點eq劍同槍@@~仲有心心眼鏡~天使頭~火鍊(攻)+8(防)+7
錢都有3m幾4m
要就msn我
可換彩虹勁ac/裝@@熱血都得嫁放ac~名:重新做人
錢都有3m幾4m
要就msn我
可換彩虹勁ac/裝@@熱血都得嫁
回復 支持 反對

我用星夢42lv魔統換劍/弓手ac我ac可空可加set硬金俾你
都可用熱血錢1億換ac(西漠)msn:hinson223@hotmail.com
回復 支持 反對

我用星夢35lv力速靈鬥士換
Grand Chase賬號....
要轉左職...
有27lv紅雞全智9命...
6萬蚊星錢..
一部20lv重裝黃峰戰鬥機...換埋20lv黃峰型重裝機甲
有個紅蛙頭.....
騎士set--''
一對小惡翼...
戰鬥蝕日劍一把....
有意add我
miles0072004@hotmail.com
回復 支持 反對

我 星夢叫暗•流浪者 22lv 有4萬幾_裝+野(約25m)+
埋一隻全力7lv炸彈小瞳 想換一換少少野 就係拉思暗鍊
有意請send 到 poonhokkin@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

放星夢35lv力速靈鬥士
有27lv紅雞全智9命...
6萬蚊星錢..
一部20lv重裝黃峰戰鬥機...換埋20lv黃峰型重裝機甲
有個紅蛙頭.....
騎士set--''
一對小惡翼...
戰鬥蝕日劍一把....
換GASH點(信我唔過就唔好搵我)
有意add我
miles0072004@hotmail.com
回復 支持 反對

GC \\ 早上/晚上同人洗經/洗錢服務 //

本人曾經在多個不同的online遊戲中提供洗經或洗錢的服務 .
擁有3年多的經驗了,專門為一些因返工/家長/不能早起或夜眠/讀書..等的玩家提供服務

本人在三小俠中也有一帳戶:Ko一撃

以下為服務範圍詳情:

早上時段: 洗 1 個小時半 ~ 120 gash 以下物品 (如 爰心眼鏡/眼罩)

洗 2 個小時半 ~ 150 gash 以下物品 (如 葉子/嘲笑的面具)

洗 3 個小時半 ~ 200 gash 以下物品 (如 火花鏈/寒冰鏈)

洗 8 個小時半以上 ~ 600 gash 以下物品 (如 30 lv gash 套裝)

晚上時段: 洗 2 個小時 ~ 150 gash 以下物品 (如 葉子/嘲笑的面具)

洗 3 個小時 ~ 200 gash 以下物品 (如 火花鏈/寒冰鏈)

洗 8 個小時以上 ~ 600 gash 以下物品 (如 30 lv gash 套裝)

本人已經玩三小俠個多月,同時也對此遊戲感興趣,也希望長玩.所以也不收取現金只收遊戲中的玩品!
如有興趣或詢問可從 icq : 158037349
                                    msn: chuen34083408@yahoo.com.hk  (長online)
                                    e-mail: 同上
*  客人冇需給帳戶本人..我只是開room 同人洗
價錢可在msn 商議

[ Last edited by chuen3408 on 2006-8-4 at 01:14 PM ]
回復 支持 反對

收hk3小俠ac
要28以上ac
要二轉
主不要弓.最好係劍
劍,魔..勁就得
有少少點裝...
有$

Originally posted by [H]㊣華少㊣ at 2006-8-1 08:21:
賣香港三小俠ac..

劍28(21點裝,有+7既閃電,+5既點x)
弓30(烈火set,有烈火弓,+6既閃電,+5既點x
法22(16裝...冇咩正野- -+)
隻隻都可以轉做2轉...有18點= ="..同小小彩*豬*(10下)..

要既可以pm我/add ...

我要

[ Last edited by 小•琅 on 2006-8-4 at 02:44 PM ]
回復 支持 反對

商1錢3億收個ac
自己打晒d資料pm我
回復 支持 反對

30lv劍士 閃電裝 項鍊6lv
19lv魔道 16lv裝 18lv杖同江
13lv神射 11lv裝
全部轉哂
換hk/跑online野/ac/第d online ac
msn:crazyboy_hugo1993813@@hotmail.com
回復 支持 反對