查看: 5368|回復: 109
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 爆火龍真係好多野蠻人,,作夜星晨,,‵淚小夢㎡,,笨蛋x°琪

關閉 [複製鏈接]
琴日爆火龍,,爆左2個幾鐘,,無啦啦走左班人入黎
本身佢話鬥爆,,ok,,都嬲嬲地,,我忍
之後個個昨夜星晨,,搞我地隻王,,咁正常放怪要按傳點
隻王甩左去佢到,,佢就係咁開自身技,,gd?
fine,既然都無得升,咁就大家唔好升,王,的確2隻我殺的,呢點我認

有幾個問題我想講,,
1.佢地話佢黎先,唔通我入黎個時,佢D人連埋隻王隱左形,我地睇唔到?
2.黎先唔係大晒,咁我想問,我洗乜揀個無人既場黎爆?
3.唔夠人講就話人bug 399送俾人,等人覆post撐我?所以大家覆post時麻煩澄清我有無俾399你
4.仲要唔知做乜無啦啦俾人話我人妖,咁係度澄清返,我男黎ok?
5.淚小夢話佢講D野係電話入面個個人教佢講,人教佢就講?佢講就一定係?電話中個個人係零,,我唔記得佢D符號了
6.我曾經講過一句:你係斯文人,就唔會打橫黎講,唔講道理...淚小夢就話:我無話我係,,咁係咪承認左佢唔講道理?
7.我相信,,邊一邊有問題,大家有眼睇,唔似得D人咁,話送399靠關係lo

p.s.影相個時可能影漏左少少唔出奇..唔好見怪

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 d圖好多粗口-_-

查看全部評分

回復

wow 甘冇品 紅duck好
回復 支持 反對

如果399bug得到就唔洗咁貴啦[[yoyo_163]]
唔睇呢個post都唔知,原來星夢入面係有咁多傻仔[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

爆火龍 = 攞黎炆-__-"
免得就免了`
我之前開隻人企正系門口話有人~ d人都照入`[[yoyo_055]]
回復 支持 反對

踩場正常黎講係唔岩...
何況個夢係我呀妹黎-.-
意見亦都係中立-_-v (最明智既選擇)
改改改-_-

回復 支持 反對

1. BUG狗小星又係度冇證據屈人:lol
2. 咩影漏左..一陣突然彈張假相出黎話補返入埋我數..
3. 你唔好話我知399真係得300套咁小
4. 期待你的新證據,我知你要有實有;P

原帖由 風.騎.士 於 15-7-2008 13:12 發表
踩場正常黎講係唔岩...
何況個夢係我呀妹黎-.-
意見亦都係中立-_-v (最明智既選擇)
不過bug 399...有冇人認真數過係咪有400套或以上-_-?
冇既話都可以話唔係bug...(除非你真係用bug收埋左幾套-.-)

我絕對唔認同呢樣野喎..點解一定係超過400套先係有人BUG?
  1. 發售地點: 動漫節/電玩展2007
  2. [限量300個已售罄]
複製代碼

評分

參與人數 1樂點 0 收起 理由
[H]KA-YU 0 評分錯誤

查看全部評分

回復 支持 反對

點解有我分架-____-''我幫大家搞番平的說..[[yoyo_157]]
回復 支持 反對

e...乜300套架喳-_-
咁我改番我句野算了~"~
回復 支持 反對

淚小夢㎡ 不嬲係咁既人 因為我都試過
回復 支持 反對

樓主你有證據證明在電話當中的是零?
回復 支持 反對