打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 爽YY族長 魔王的父親 簡介+事跡

關閉 [複製鏈接]
因為我地做既野搞到人地要開帖發洩,代表我地成功左
(唔需要答我唔係發洩,我爽過就好了,你既說話對我係冇任何影響力,因為你呢種d人表達能力係好有問題,只會遊花園口戰,問題又解決唔到,我回呢個post因小弟想純碎借題發 ...
punk 發表於 23-6-2009 18:01

很好很強大...毒男+小孩子公會
你既然成功了, 那為何要到這裡來回帖?
你不也是在發洩別人發帖唱衰你們嗎?   爽你也爽過了   那所以你回帖的意義是?
一切都只是文字而己
你有沒有扯火   沒有人會知道
那如果 "損人不利己" 這是你做人的宗旨   那我替你擔心了
你這種人表面上是成功了   你令人感到憤怒了
可是內心卻得不到一點兒的良心責備
證明了在社會上你得不到應有的成功感    卻要靠線上遊戲來彌補內心的空虛
教育有夠失敗的...教出一群(垃圾)

假如今天你是來炫耀的     那我可以跟你說    你成功了
不過你得到的不是歡呼聲     而是眾人的罵聲
回復 支持 反對

......punk又出黎廢話~
你爽人地開post都係為爽~
我見你用掛~搶怪~我冇話唔爽...
次次都係冇場去ch4搵你ga啦= =
有你罷一個場~甘我冇場打~未一齊打~
點會係發泄呢?
仲有唔好好似好醒目仔甘~一早打定~唔需要咩咩~唔需要咩咩~
人地要講唔關你事...
睇唔睇你自己揀~傻仔~
白目既唸法我地明白先驚= =+~又一次迫人鬧你傻仔~
回復 支持 反對

你不也是在發洩別人發帖唱衰你們嗎?   爽你也爽過了   那所以你回帖的意義是?
一切都只是文字而己
那如果 "損人 ...
阿峰~~~ 發表於 23-6-2009 18:35

你唔明佢點解要回post?我答你,

要令佢發洩唔到呀,明嗎 叻仔
回復 支持 反對

21# 阿峰~~~
一切都只是文字而己
回帖係想樓主知道開呢種post係幾甘無謂,當然我不能阻止,但我想佢明白一樣野,她能改變我們的行為作風嗎,不能,冇意義,窮追猛打魔王能夠得到什麼效果?沒有?
那如果 "損人不利己" 這是你做人的宗旨   那我替你擔心了
你這種人表面上是成功了   你令人感到憤怒了
可是內心卻得不到一點兒的良心責備
證明了在社會上你得不到應有的成功感    卻要靠線上遊戲來彌補內心的空虛
教育有夠失敗的...教出一群(垃圾)
我活得比你精彩與否,你只不過係憑空想像,社會上的得失你如果光靠線上遊戲黎分辨,我只能說你膚淺

假如今天你是來炫耀的     那我可以跟你說    你成功了
不過你得到的不是歡呼聲     而是眾人的罵聲

這意味著我再一次成功,你罵我我又不會痛,不會燥,遊戲是帶給人歡樂而存在的,我做到了
回復 支持 反對

咁ga po都打出黎
都唔知你地知唔知醜
你地個團名真係臭哂~_~
回復 支持 反對

鬧遊戲入面d垃圾~我地就覺得開心~
不是為了要你改~別自作多情~
遊戲是帶給人歡樂而存在的,我做到了too~
傻仔~
回復 支持 反對

26# kex2007
死剩把口既人,只會話人傻仔[[onion_73]]
冇效益,冇意義,即係多餘

既然係大家各取所需
甘我都冇必要再回應
因為要講既已經講哂,再講就係哂氣
回復 支持 反對

20# punk

都同你講左唔需要話唔係發洩,眼殘
你講左我就要做??
咁我叫你去死你去唔去丫~??腦殘

唔好又自認叻,我都講左借題發輝,智障
你邊度見我認叻??
我同其他玩家分享下d資料
anyway...你借題唔借題都好都係出名淨係識講廢話=_=

我有講話搶你怪咩?又眼殘
我無話你有~ 眼殘
不過你個主人魔王有 腦殘

發呢個帖重唔係無聊同幼稚既行為?甘你達到d咩效果?咪發洩囉
我都話同大家分享下
一開始已經講得好清楚 眼殘
硬係要逼人去認係發洩? 腦殘@_@

虛擬同現實世界原來你都未識分開,電車女,宅女
正確黎講虛擬世界係建基於現實世界
亦即係一個人o係虛擬世界既言行亦唔多唔少可以反映到現實
相比起d會用3000hkd現實金錢既人
唔知變個分得唔清lo...

呢一段野你留番同自己講,因為眼殘既人係你
呢一段野唔駛留返比我同自己講,因為眼殘+腦殘你實至名歸@_@

23# wo920610

都講左唔係發洩
係同d好朋友分享下資訊...
唉...點解你d理解能力會低成咁...=__="

24# punk

回帖係想樓主知道開呢種post係幾甘無謂,當然我不能阻止,但我想佢明白一樣野,她能改變我們的行為作風嗎,不能,冇意義,窮追猛打魔王能夠得到什麼效果?沒有?
呢個post第三次...
係分享資料=_=
我無諗過要你地點wo=.=
你地繼續咩行為係你既事~

我活得比你精彩與否,你只不過係憑空想像,社會上的得失你如果光靠線上遊戲黎分辨,我只能說你膚淺
覆到煩=.=
請自己睇返上面關於現實同虛擬既關係

這意味著我再一次成功,你罵我我又不會痛,不會燥,遊戲是帶給人歡樂而存在的,我做到了
我強調一次我無罵過任何人@_@
覆你地~係禮貌
我又唔會好似d人咁人地問完又唔答~
又玩失蹤潛水咁無禮貌@_@

27# punk
你估我想覆你咩=.=
都話係禮貌
我都好希望你唔好再回應~
唔駛徙我d氣黎回覆你=_=

回復 支持 反對

力頂↑55 繼續p0佢ge事跡 小女很想知道更多(3;
回復 支持 反對

26# kex2007  
死剩把口既人,只會話人傻仔[[onion_73]]
冇效益,冇意義,即係多餘

既然係大家各取所需
甘我都冇必要再回應
因為要講既已經講哂,再講就係哂氣 ...
punk 發表於 23-6-2009 19:21

你未一樣死淨把口...........
唔係死淨把口又點會上黎嘈je?
你自己講既@@
回復 支持 反對