打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢隻game真係唔悶到比佢搞到悶..

原來都有人同我同年玩rs ga~我都係小4玩到e家中3 = =" 中1先開始做member = =
wesleyku 發表於 8-11-2009 20:56

你英文一定好勁,玩到咁高lvl你個ac
回復 支持 反對

D update梗係同我地想要既野背道而馳
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我由中3開始玩-_- 第一次我係個FRIEND屋企..
見佢玩緊 , 又幾得意, 就問佢羅左個網
咁就開始RUNESCAPE既生涯
個陣係岩岩出完RUBBER CHICKEN ~ (仲好記得)

玩到LV4X ...好悶..無玩約3-4個月, 無聊又玩番
跟住比我搵到NAKUZ E個論壇 -_-
仲做埋P2P...

不過個陣我係無FRIENDS -_-
直至.... ONION既出現 -.- 佢邀人做HEROS QUEST
我就同佢一齊做...-_- 咁就識左第一個NAKUZ FRIEND
之後RUNESCAPE UPDATE埋CLAN CHAT
咁就愈識愈多人=.=
回復 支持 反對

我都係classic開始玩..
有一日冇啦啦轉左3d
好開心
之後冇玩..
直至hksod未期->nakuz既中期(上年到)
回復 支持 反對

你玩左7-8年..但係有6-7年冇玩= =?
Lazy基" 發表於 2009/11/8 09:10 PM

差唔多啦我諗, 個時我似小3添= =, 同moz玩(hksod),之後玩玩下冇點玩啦, 跟住rs2登場後 個acc比人scam左= = , 後來先轉左而家個ac玩... 到而家都係間唔中先玩下....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

http://www.youtube.com/watch?v=H3k-qw_0LL8
比人hack左個acc而家勁到出PK Video啦....
朕以前個account叫2fast2nico, d stat都唔錯架~(而家比人改左名)
真係玩得好開心, 因為PK好正, 可以享受係現實世界試唔到既殺人快感~
2年前比人hack左之後, 就買左We2on1. 朕買We2on1既時候, d stat真係.......
比人hack過之後, 就冇咩再PK, Combat都冇咩練.....
PK skill就因為好多唔到既update出左, 就廢左好多
朕玩RS冇咩運, 朕係P2P升既Hunter都係為左捉DIMP. 但係做左1年P2P都係得2隻DIMP...... sigh

係P2P既最後幾個禮拜, 無聊去PK... 因為冇咩運(and skill too ), 就唔見左4~5條Whip同2~3 SET DH........
做完P2P後, 返左F2P就冇咩玩lu~ 都有年冇Active啦 hahahaha~ 朕而家都冇咩FRIEND LU~
又因為朕把口呢, 就唔係好識講野, 就得罪人多...HAHAHA~ 個ACC都比NAKUZ個CC BAN左幾個月lu~
可能, 而D就叫做 "萬般皆在神, 半點不由人"
回復 支持 反對

Lol I started playing when I was kindergarden 3 till now F.3 ..dang this is a long history and memory for me.
I didn't like rs graphics but its system...Its unique,that I never found a levelage system like this in any other game and I liked it.That's why I play runescape...lol

P.S. People who diss rs and thought playing any h.k. games is cool are moron.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對