打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 片面之詞 憑什麼?! 何為搶場? 理虧" 妒忌?

千奇唔好用個[你地] e個字眼
我只係同你講 做咩無啦啦加埋我個名 起你個po到姐

重有   你處於被動當然係正常啦
試問 搶人場(我唔知你合理定唔合理)果個點會主動開post呢=]
我冇講錯呀可?

你幾時見過d昆9會主動開post話自己係昆9先!?
緊係唔出聲 扮被動嫁啦
回復 支持 反對

你唔知你唔識問=_=?

唔係應該隻錢b ...
Keith_Li 發表於 5-10-2011 14:52 [/quote]

當你身於其境 相信你e番說話會收番   競爭如戰場 不是你死我活

e家咩時代?  你重做聖人?  無人打個場or位  就更係搶啦

弱肉強食呀小朋友  長大啦  第時個社會係好膠黑暗架

全部都係利益  你e d道理?  番去同上帝講啦"
回復 支持 反對

請唔好將我同預言之子既事拉埋1齊講
1.我起下面打緊 打左5min左右 你都冇出過聲
2.最後係你自己轉ser走左去 ...
kenchanqaz 發表於 5-10-2011 22:40

其實我唔係好明你個post同今次件事有咩關係
事實上,我地絕對無意圖搶人地打緊既場
更加無打算搶你場
見到你打緊唔出聲唔問到最後轉ser係因為由頭到尾無打算搶你個ser

十分同意樓主既說話,我地從來無針對你地族每一個人
而係好似你地針對我地每一個人
重申每一次呢d紛爭都唔係由我地挑起
由頭到尾 個場只有b掛梯係可以打的 係大家既共識  
係今日無喇喇有人借題發揮

PS 之前魚(楓月)隻ac同b掛左梯 你地族都有人一樣照打 咁唔通又算搶場?
如果係咁,戈D長掛既人十開掛晒每一個SER就可以霸晒所有場?
(我絕對唔係翻舊帳,係今次有人意圖要將件事無限倍放大)
回復 支持 反對

喔~?我地有重點講過你咩?
吾好甘自大將自己睇得甘重要
你?一段仔姐
其實你呢個路人甲吾關事既 你企出黎也武也文做咩
更何況 無聽過賊喊捉賊 吾知既話讀多d書先啦不如?
話說吾好用[扮]字 呢d只系你既個人見解 你見解一定系事實?
你又知我地扮被動?
回復 支持 反對

一直一直引用 「第一家族」 「第一大族」 「201Lv」
乜搶場關於身份架咩?
一切都係. 妒忌心 作怪
回復 支持 反對

回復 13# YQ1234

其實我自己都唔係好明 同夜影個post&今次件事有咩關係囉
不過佢無啦啦放埋我個名上去個post
敢我緊係要出聲嫁啦
岩唔岩先~
回復 支持 反對

講過下你個名 就要出聲
我地屈你咩?你有需要出聲咩?想上位啊~?
我地又吾系重點講你
回復 支持 反對

你地比人搶場點解你(錢b)唔出聲先?
要我地開到口問你?
有this需要咩?
回復 支持 反對

千奇唔好用個[你地] e個字眼
我只係同你講 做咩無啦啦加埋我個名 起你個po到姐

重有   你處於被動當然係正 ...
kenchanqaz 發表於 5-10-2011 14:59

搶人場? 你知什麼? 你明什麼? 你是第一者麼?

從第3者角度去觀摩事件   你認為單靠2張文字的圖片  

就代表我<<搶場>>了嗎?   無理據別學人在此覺得事件100%是我們錯

你根本就唔知事實ga全部   你憑咩認定? 你係上帝? 你係法津?   唔係就擢埋啦
回復 支持 反對

點都好過你啦下ma=]
e個po 你連1小段都冇囉
敢你出咩聲姐
你有需要出聲咩?想上位啊~?
回復 支持 反對