查看: 6574|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家想九陰真經收月費定商城制

個人覺得月費會好啲
計落應該會平好多
大家既機會待遇均等
玩家質素又有保證
少左好多搵錢得黎又搞殘平民玩家同隻game既更新
同埋容易預算自己玩唔玩得起隻game,好似天龍咁出完武魂又出轉蛋個個洗溼哂個頭先至發覺又用左錢又生存唔到就大穫
BTW有同樣既帖唔該話比小弟知THX~
單選投票, 共有 144 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

個個咁有錢咩 月費制
回復

個個咁有錢咩 月費制
taxi陳 發表於 22-11-2011 17:38

你有冇玩開天龍八部,都係Gameone代理既武俠online game一隻.............................
依家搞到樣樣野又千又萬咁扔落去至叫做有返少少還手既實力,有錢人就可以當隻game三國無雙咁玩,我地呢種人就比佢啲更新搞到廢哂,咩技術耐性都補唔返差距
出少啲錢都唔得,果啲叫貼錢買難受- -
曾幾何時天龍都係一隻好好玩既大作........................................一個Gameone,一個商城制就..................................................................唉
回復

買脹號制.,  咁會好好多... '@@  唔洗D小學雞搞屎棍.. 稀望有品d'..  
有外掛就封is ok'.@@'   個心實滴緊血'.
不過都要睇下代理戈個點搞︵. !
回復

係囉  其實搞一搞買帳號制/月費制都得  反正 無錢就少玩1個月 草錢再玩番.再追 @!@''
回復

支持月費制
回復

其實你諗d公司出d game出黎真係想你玩技術咩...

係賺錢炸...

佢地唔通投資係好偉大咁諗住出隻game 大家玩 , 之後比技術 ?

如果係咁就唔洗搞咁多屈錢野啦 = =

如果收月費 , 丁財都好難會旺 , 咩都未玩一黎就要收錢 , 就算肯用錢玩既玩家未玩隻game唔知好唔好玩就要收錢都未必會玩 , 唔用錢既玩家直頭唔會玩(呢類佔好多)。 呢度都已經冇左一大部分人。

之後就算玩果班 , 玩玩下見隻game 冇咩人都唔會點放錢落隻game度啦 ...  最後隻game更加賺唔到錢,咁d公司點會行月費 ...

行月費又賺錢除非好似某大online game ( x獸世界) 多年口碑 , 又誇國大集團咁世界性
回復

睇天龍都知gameone吾會月費啦=[
雖然個人好想月費!
回復

一定唔會月費

月費game係好難旺的

反而賺得更少!!

GAME就如賭台...唔係驚你無錢賭,最怕你唔埋位
回復

雖然九陰佢係話新制,但係我都係覺得月費好D~
回復