查看: 19311|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 【請教】係yahoo拍賣睇到嘅有趣手機

睇落似山寨貨多d

之前睇過AT&T 版 One X都用S4雙核
理應會hard sell個雙核
但係內文冇乜提過,加上htc個名只係出現過1次(可能只係為fake你入去)

用得s4雙核 800萬像cam,但係mon得540p有d可疑

與其用差唔多成2千蚊買部咁可疑(甚至唔係水貨,只係山寨既手機)
不如前排去people買razr maxx
好似唔洗上台都買得,只係要2千6百幾....
回復 支持 反對

事實上有考慮比較平玩嘅galaxy ACE2~

但FD話IPHONE4絕對較好(?)唔好買

------------------------------ ...
藤星 發表於 18-9-2012 22:06
s3本身4.8吋,但係內文又寫4.7吋.....
加上e加雙核既gsIII係支援lte
但係佢又唔寫,有可疑....
回復 支持 反對

事實上有考慮比較平玩嘅galaxy ACE2~

但FD話IPHONE4絕對較好(?)唔好買

------------------------------ ...
藤星 發表於 18-9-2012 22:06
查實你有幾多budget
iphone 4就算係8gb版都要3千5百幾wo...
回復 支持 反對

IPHONE4已有

只係想平玩Andriod機
藤星 發表於 18-9-2012 22:58

咁既話買部大過3.5吋就得....
回復 支持 反對

-_-...咁低要求!?
藤星 發表於 18-9-2012 23:09

聽聞大部份人一轉到大mon機(4吋above就會唔想使用3.5吋mon既iphone
回復 支持 反對