打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩唔玩.退唔退巨.人地自己會選擇

笑 個POST用黎比人對號入座?

如果個人本身負面又憤世嫉俗

厭惡呢個社會 討厭自己

其實講野都好難正面得去邊 (幫緊樓主針對緊果個 )

唔退巨唔緊要 退樂古啦
回復 支持 反對

新手勿電 發表於 27-4-2016 09:22

支持大家去官方Fb發放正能量!!!!!!!!!!!!!!

好!! 正能量!! 支持官方早日結業 (算唔算?)
回復 支持 反對

D憤世廢青終日無所事事

每日做同一樣野講同一樣野發放負能量

我只能這樣 唔好唔開心啦

唔同你嗲啦 唔洗回我啦
回復 支持 反對

行埋角落頭自己玩啦
回復 支持 反對

新手勿電 發表於 27-4-2016 17:59
其實討論區有言論自由
他有權係度叫人退巨
佢亦都無犯任何版規

又他又佢 想點先
一直我都無講過任何野支持巨商 我只系覺得 既然禁唔中意呢隻game 覺得佢系害人系坑 禁何必仲要玩?玩都無所謂 但既然都仲玩緊 點解要系個個post都要講一次叫人退巨話比人知巨商系坑
禁樣做有意義咩?定系禁做可以令自己心態平衡番?好難捉摸
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 27-4-2016 23:24
所以咪話洗濕頭同未洗濕頭係有分別

1. 洗濕頭

所以咪話你偏激囉細路
第一 外掛 無錯 巨商系好多外掛 但無外掛 宜加d兵/裝有禁平?有禁容易就玩到用到?心態問題姐 講真宜加仲有玩巨商既都系好多年前既一班玩家 大部分人都系抱住可以用比較便宜既價錢可以滿足以前做唔到既野
另外,「外掛團」唔該你證明哂成個團既人大部分都用外掛先好講呢個團系外掛團 小貓1,2隻用外掛就話成個團系外掛?以你講法 唔講香港有人殺左人,香港人就系殺人犯?
洗濕頭,你d用詞真系幾特殊
第二,再次重申 我幾時叫人投放金錢時間心機落巨商?我以前所講既只系我自己諗法 無「叫人」去禁樣做,反而系你不停「叫人」退巨 將自己既諗法當成事實
邊個吹到隻game識飛?麻煩引用
妄想症?真系心照
回復 支持 反對

老實講 自己咪又係講一套做一套
想退巨咪退巨囉 仲係到浪費時間上樂古發放負能量都唔知做乜勁
咩停止時間用念力打機

呢家又唔係得巨商一隻game玩 講到lag機死ser世界末日咁款
擺唔擺錢落去玩巨商係你情我願既 有人唔鍾意使錢 有人鍾意使錢換多d野玩 多d滿足感

其實呢隻game唔係得打怪升lv, 有得買賣 吹水 鬼道 玩下廠
除非d人擺左好多錢同時間落去 但蝕錢又玩得唔開心 甚至封ac
或者係 佢呢個世界得巨商一隻game 無左巨商就生活唔到既廢青啦

好似某人咁講 唔好用你一個人諗既野套落人地到
回復 支持 反對

a228278630 發表於 27-4-2016 22:41
又他又佢 想點先
一直我都無講過任何野支持巨商 我只系覺得 既然禁唔中意呢隻game 覺得佢系害人系坑 禁何 ...

筆誤而己
謝謝提醒

佢叫人退巨 咪又佢講lo
點樣要禁執著呢
把口生係人地度

你唔理佢 佢講講下 無引就唔會再講 (好似係
回復 支持 反對

a228278630 發表於 27-4-2016 23:57
所以咪話你偏激囉細路
第一 外掛 無錯 巨商系好多外掛 但無外掛 宜加d兵/裝有禁平?有禁容易就玩到用到? ...

第一 外掛 無錯 巨商系好多外掛 但無外掛 宜加d兵/裝有禁平?有禁容易就玩到用到?心態問題姐 講真宜加仲有玩巨商既都系好多年前既一班玩家 大部分人都系抱住可以用比較便宜既價錢可以滿足以前做唔到既野
另外,「外掛團」唔該你證明哂成個團既人大部分都用外掛先好講呢個團系外掛團 小貓1,2隻用外掛就話成個團系外掛?以你講法 唔講香港有人殺左人,香港人就系殺人犯?

可憐既沉默大多數
大部分人都系抱住可以用比較便宜既價錢可以滿足以前做唔到既野 <點解唔去台巨 -.-
我要d兵同裝禁平做乜? 原本手動玩家賺既錢 比外掛賺哂會開心d? OK 又係心態問題
我就係第2批入食魂 帶升搵錢既人 果陣d 100lv兵都賣到下錢
我d fd個個賣蛇女 孫子都賺到2本
但係d外掛出左黎之後呢?
唔好咁離地啦
明知官方個打爆外掛 全球最快網路係假既 都照玩 嗯
我一定係腦袋有問題
我成日都講 用外掛唔係大問題 用完唔認 果下先係問題
做得出唔敢認 RIP

明知佢用外掛都唔踢佢 唔係外掛團係乜

見到有人殺左人 你唔報警 香港人玩知情不報?

唔想再回呢個帖
本身對你既觀點都認同
但係你講埋d咁既野
但無外掛 宜加d兵/裝有禁平?有禁容易就玩到用到?
無辦法
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 28-4-2016 02:43
睇黎都係有人唔明洗濕頭同未洗濕頭既分別

真係你情我願既

我就見唔到邊句係講推人落坑啦
鬼道係有人玩 只係玩得既都係有返咁上下財力 可能你唔知姐

成日係到話fb負能量勁過呢到 其實好正常架喎 fb係其中一個同普雷斯直接溝通既渠道
唔通鬧呢樣鬧果樣周圍去論壇鬧咩 鬥fb同樂古邊個負能量多都幾搞笑

成日問人會唔會推薦巨商俾人玩 又係搞笑既
一隻十幾年既game 要玩既都一早玩左
更何況唔指巨商 大部份game除左一開始新出果陣係有人推薦,
有邊隻game係開左幾個月去到有人開始唔玩先推薦俾人架
回復 支持 反對