打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 重玩巨商幾個問題問大家

我好多年冇玩巨商,近期想重玩,變左好似好多,多左印度?我見印度 石弓手2轉和暗殺者2轉好似幾好用,但唔明...暗殺者2轉好似冇乜人玩咁?點解?同埋佢招必殺唔係計力量?我見人話佢係加敏...但我唔明佢招一擊必殺如果係必中咁加敏做乜?唔係應該全力?另外石弓手2轉係咪即係2轉版朝男?佢普攻好似-20mp先打到人?同埋佢架弩車其實勁唔勁?因為youtube冇片睇
回復

呢類冷門野,冇人答到你
回復 支持 反對

弩車之前有想過。。扣抗加一擊,唔會同其他技重疊
不過睇52講拒視野低同冇得打天,所以最後冇諗拒。。
暗殺者就未見過人玩又冇人提起過。。
其實巨商玩加敏屬性個範圍仲係好窄
同埋玩印度2轉要洗錢。。。
我就無謂哂錢哂時間跟住拎去抄
不過剩係睇能力有點朝子feel
普攻差唔多可以下下中又有一擊加吸血
差在冇分身
回復 支持 反對

去玩下囉  成本225兵+裝 權能  唔洗升到好高LV  100-150就轉得   100HKD應該夠  睇你想唔想洗錢  
回復 支持 反對

不過講真  除非有愛  都係拎泥等炒
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 30-5-2016 17:55
石弓唔勁

打天勁低攻,不過都可以R死好多BOSS,因為食魔好少

就我感覺, 波輪既技仲勁過赤槍,
全力赤槍明男打唔贏既王, 反而用全敏朝男+波輪打羸左
所以都有諗過玩暗殺者
可惜係台巨搵隻210既暗殺者仲難過登天
回復 支持 反對

暗殺者2轉就係玩波輪?我見人都係咁玩....但如果係咁咁玩佢做乜?...好似冇乜大意義
回復 支持 反對

同埋石弓手2轉好似普攻好食mp....技能弩車又固定8000hp,唔知係咪唔郁得仲要,而且好伕打唔到天....武器又少....真係好似玩唔過
回復 支持 反對