查看: 11722|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 52個掛機...終於有更新.我又比小小見意先

* 改版后游戏无法设定鼠标锁定。只能手动点击。 (本人舊時用腳本,但現在都用不到了)
* 半自动打猎:进入战斗界面后,使用自动技能和被动技能进行打猎。 (現在的方法)
* USB挂机:使用可烧录的USB,将自动打猎脚本烧录到USB里,插入电脑使用。但脚本也有很多问题,并不是完美的,容易跑偏,容易弹出,容易死机。(未用過)

选兵原则: 必须因素+2种以上效果  
选怪原则: 掉落物品价值+经验值+安全性+怪物集中度+地形 (安全+死主容易行返,舊時你叫我上一次冥界5F,我真係死比你睇)
加点原则: 近战体力为主,,远程主力单位以技能属性为主,为生存都所有单位都要配备一定体力。 (+HP為主,比你掛得的怪,都一定唔會太難打)
攻略1: 怪物皮肤换成阎王或鲨鱼之类的大型怪物,便于点击。 (傻的嗎?全巨商,最大的皮肤是(印象招大刀投-接近半個熒)新板無法轉檔?)
攻略2: 为了防止他人骚扰,选择 不可交易、战斗模式,且隐藏密语窗口。 (可以防的都盡防,仲有2條勁招,去阻人掛機 1.加佢好友,煩死佢 2.加佢社團 立即GG)

挂机兵种  
我林要掛機的,都唔係咩土豪,你有錢就咪掛機啦
以單國為主
其實現在4國,基本都可以掛機。 本人掛機,入戰場後,仲要放一招技
但最不健意用日本起家。
先講 就係要掛機,唔一定要有孔2,只要日日開魔力彈,洗鬼用孔2咩?

本人用開台男,掛機技巧唔洗多,入戰場,放柱等完場。
現時 先祖石 各色精石 都容易打到

台男 (主力台柱)
優:打先祖石,1HIT秒怪 識自己回血,基本不死,間唔中死小冰。
缺:攻擊慢,台柱唔可以開符
冰陣相當簡單:王巨2轉一隻 + 全馬弓(55LV 就可以)
玩過台男都知 柱100LV先識回範圍,大家慢慢磨上去啦
装备 馬FU(有錢就用)/馬弓的弓/40介2隻 有多小小個錢,咪全陣 (飞虎甲+1/飞虎頭+1) 其實唔洗要+5 正係+1就夠洗
加點: 
主角一開波(主技閃電招) 1LV先力量,加到去傷怪一半血,後加到1000HP,再加返力量到秒怪
馬弓 300-400MP後全HP 到2000HP 之後任你想加咩就咩  
未完POST 更新中(其他3國)...
回復

留名等封AC
回復 支持 反對

55LV騎弓咁鬼廢夠打D咩   不如插條柱乜都唔做  靠條柱電仲勁過佢地
回復 支持 反對

人地開外掛掛一晚都幾百億
回復 支持 反對

henryns 發表於 2-6-2016 08:48
55LV騎弓咁鬼廢夠打D咩   不如插條柱乜都唔做  靠條柱電仲勁過佢地

明顯就係條柱做主力...我都講都明
55LV係最低要求 你打打下怪就會UP LV 有錢有咩...理得你全250LV掛咩
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 2-6-2016 08:54
其實掛機係敢玩:

多開十幾個AC

唔知你有無確實用過中國掛機...以舊時(現在的中國)
正係掛先祖石 都 不斷出現死冰情況 如馬弓有150LV先開始叫小小穩定 正係食藥.都夠你慢過我放一下技
先祖石怪好易引大場 回血跟本應付不來 你全海SET都可能得

不過我睇好燕3的出現,寧3 當有近怪,真心GG左...

當有燕3 可以 更多馬弓轉回血冰

另外...朝男都掛得好過中國先啦....起馬3連殺得快
------------------------------------------------------------------------------
你正常國巨/印巨 都最多3開= =
如果真係要做到十開...除非我真係唔UP LV...正係掛機= =
但我只是一個人 我操作 最多3個人物 ,其餘會令去掛藥/石/掛賣材料仲好...
回復 支持 反對

doggoddoggod 發表於 2-6-2016 18:21
人地開外掛掛一晚都幾百億

小心比人話你宣傳外掛
回復 支持 反對

正正常常用番主AC升LV打垃圾賣NPC可能賺得仲多
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 2-6-2016 20:37
人地美化組 哥2個外掛惡棍手下&薯仔點敢封佢
唔好對號入座

我係米要驚驚。咁都唔罰,我之前開團都比人話宣傳掛。佢咁做都唔叫嘅完全明白。小版你幾有用我係明
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 2-6-2016 12:01
兵陣唔夠打就味打啦
至少刷料賣錢
刷料係刷D需求多,但係刷既人少

我打得,當然係夠打
需求大,但刷的人少...跟本唔存在。除非你刷啲勁難打的怪。

先祖石需求唔大??啲人一收就最小1000至1300個...需求勁大。
加上易出又安全 如果唔係點會咁多人刷?
正常全set 一日刷石都唔多個1000個先石,真外掛就另計啦..

你講冥石??
中國一定唔夠打【有裝有天使都可能得】..朝男應該最接近夠打。
冥石1來難打  2來難出 3來需求唔大 一個幻先要50 消工都消成個月...
出1個冥石夠出3至4先石 不過運氣問題啦。

來緊林住2隻朝男刷幻云
回復 支持 反對