樓主: 1234567898887
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴版主 (有新證據 , 證明該版主有前科)

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

版主的態度不應如此吧
ps:咁sup佢,想做保皇黨?
happy999999 發表於 26-9-2010 22:07

我一向串開19恆..自己爬文...
唔好純粹我串過你就針對我..
講保皇..永遠唔及MEOW喵同佢班馬仔
回復 支持 反對

在這兒是投訴版主,不是投訴會員

故雖樓主惡言相向,但版主所作行為的責任不能推卸在會員的行為上
不過樓主 ...
雙重同步錯誤 發表於 26-9-2010 22:19

惡言相向 , 我認我第1句是惡左d , 但我已比人扣分 , 但之後一直冇再犯 , 佢地? 一路惡言相向 , 班馬 , 講埋d冇point既野迴避我既言論 , 一味識話人onx 無得救 多句粗口 , 唔通我唔同佢地理論? 版主實在唔應該參與 應直接關post通知 , 我服又好唔服又好 , 但版主加入埋佢地一份 而且態度奇差 , 我實在不能忍
回復 支持 反對

講得英文就預左比人批評 / 討論?
同埋你"好心"改正人地既英文..
咁唔算挑起事端?

你明知佢地睇你唔順..
...
幻。夙 發表於 26-9-2010 22:19

哇 你真係好識轉彎喎 我改佢英文就叫 挑釁人 就叫 串 , 佢地開始用英文串我就明正言順 , 我好心幫佢改英文 , 仲要比佢地不分事非黑白咁堅持自己係岩 堅稱我英文垃圾 叫我讀多幾十年先
回復 支持 反對

kioik 26-9-2010 20:39

http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
點解D台人咁口臭?
第2頁之後嚴重罵戰
希望版主 快d鎖貼

至於戇O呢個字

基於白人都會串錯字,所以你串錯字唔會俾人恥笑 呢個GOODEST LOGIC,我只係一時手快打錯

仲要打錯足咁多次

係 唔好意思
回復 支持 反對

kioik 26-9-2010 20:39

... &extra=page%3D1
點解D台人咁口臭?
第2頁之後嚴重罵戰
希望版主 快d鎖貼

至 ...
恆- 發表於 26-9-2010 23:10

緊係唔同啦 人地grammar錯到7彩都霸氣不失 , 我串錯1隻字就比人圍笑嫁啦 , 你尼個版主咁公正咁有禮貌 , 唔好同我d普通會員係度嘈啦 有失你身份 , 齊齊等你上頭做個決定算啦 =]
回復 支持 反對

緊係唔同啦 人地grammar錯到7彩都霸氣不失 , 我串錯1隻字就比人圍笑嫁啦 , 你尼個版主咁公正咁有禮貌 ,  ...
1234567898887 發表於 26-9-2010 23:19

好過你錯埋d基本野 咩叫writting?

基本既概念都未搞清就黎玩英文?
回復 支持 反對

好過你錯埋d基本野 咩叫writting?

基本既概念都未搞清就黎玩英文?
恆- 發表於 26-9-2010 23:20

是非不分=] 你都識講基於白人都會串錯字啦
咁grammar錯哂既亞洲人係咪好過串錯字既白人呀?
回復 支持 反對

依家傾緊既係

人地白人串錯,你就用咁既理由去合理化自己串錯

係唔係有少少問題?

老實 我真係好率直

人地唔係直必,我都唔會話佢
回復 支持 反對

仲係咁硬頸 我串錯字起碼有認我係串錯
個條友呢? 幫佢改又話我越改越錯 , 仲死撐自己全岩 , 不過冇所謂 我比左證據佢睇 =]
回復 支持 反對